Kuinka Ege toimii


EGE laina on jokaiselle vähintään 20-70 vuotiaalle, luottokelpoiselle ja hyvin raha-asiansa hoitaneelle henkilölle. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita, mutta edellytämme, että asiakkaillamme on säännöllisiä tuloja.
Nykyisille asiakkaille lainasumma on 100€-2800€ henkilökohtaisen limiittisi puitteissa.

Uusille asiakkaille lainasumma on 100€-2800€. Yhtiöllä on oikeus pyytää kolmen kuukauden pankkitiliotteita isompaa summaa hakiessa.   

Lainahakemuksen voi lähettää nettihakemuksella kirjautumalla turvallisesti pankkitunnuksillasi järjestelmäämme. Hakemuksessa kysymme sinulta talouteesi liittyviä kysmyksiä. Nämä asiat vaikuttavat luottopäätökseen.

Siirrämme rahat asiakkaan tilille lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen 2 työpäivän kuluessa. Tarvittaessa voi tilata Ekspress-palvelun ege.fi itsepalvelussa tai tekstiviestillä, niin rahat siirretään tilille viimeistään 30 min. kuluessa.

Lainan takaisinmaksua varten saat laskun sähköpostitse ja näet laskun myös itsepalvelussa.


Usein kysyttyä


Kauanko lainapäätöstä joutuu odottamaan?
Hyväksyttyäsi lainaehdot hakemuksen yhteydessä saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

Voiko saada useamman kuin yhden lainan?


Asiakkaalla voi olla kerrallaan avoinna useita lainoja. Uutta lainaa voi hakea oman henkilökohtaisen limiitin puitteissa, kunhan yksikään lainoista ei ole erääntynyt. Mikäli limiitti on täynnä tai laina on erääntynyt, niin uutta luottoa voi hakea kun edellinen on kokonaisuudessaan maksettu ja kirjautunut järjestelmäämme.

Milloin lainaa voi hakea?


Lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa.
Luottojen siirto tapahtuu ainoastaan asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Miksi minulle ei myönnetty lainaa?


Yleisimmät syyt kielteiseen luottopäätökseen:
- Luotto-/maksuhäiriömerkintä
- Edellinen luotto maksamatta

Voiko luoton maksaa takaisin ennen eräpäivää?


Ennenaikainen takaisinmaksu on mahdollista, eikä siitä aiheudu lisäkuluja luoton saajalle.

En ole saanut laskua, täytyykö maksaa?


Kyllä. Mikäli jostain syystä et ole saanut laskua, kirjaudu itsepalvelun tai pyydä maksutiedot maksuvalvojaltamme. Maksuvalvojan yhteystiedot saatte asiakaspalvelustamme.

Kauanko maksusuorituksen kirjautuminen järjestelmäänne kestää?


Jos maksu on tehty itsepalvelussa verkkomaksun kautta, sitten maksusuoritus kirjautuu heti järjestelmään
Jos suoritus ei ole tehty itsepalvelussa sitten näkyy suoritus järjestelmässämme aikaisintaan seuraavana päivänä, normaalisti kahden pankkipäivän kuluessa. Viikonloput ja pyhäpäivät saattavat viivästyttää pankkien kanssa yhteistyössä suoritettavaa automaattista kirjautumista.

Milloin saan laskun?


Lasku tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen saman vuorokauden sisällä.

Onko Ege turvallinen?


Ege -laina myöntää lainaa ainoastaan asiakkaille, joiden hakemuksen tiedot pystytään tarkistamaan ja tarkistetut tiedot ovat keskenään yhdenpitävät. Ege palvelimet on suojattu asianmukaisin ohjelmin ja ne päivitetään riittävän usein tietoturvallisuuden varmistamiseksi. Tietoliikenneyhteydet yhteistyökumppaneiden web-järjestelmiin perustuvat verkkopankeista tuttuun suojattuun ”https”-protokollaan.

Vastuullinen lainaaminen
Rekisteriseloste
Lainaehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot