Kanta-asiakkuus


Meillä ege:ssä arvostamme sitä, että asiakkaamme hoitavat asiansa kunnolla. Kuten hinnastosta voidaan havaita, isommat ja pidemmäksi ajaksi myönnettävät lainat ovat vuosikorolla mitattuna huomattavasti halvempia, jopa markkinoiden halvimpia pikalainoja. Tämä johtuu luonnollisesti siitä, että kiinteän, jokaiseen lainaan liittyvän kustannuksen osuus on prosentuaalisesti pienempi suhteessa pääomaan.

Näitä suurempia lainoja emme kuitenkaan voi myöntää kuin niille asiakkaille, jotka ovat hoitaneet asiansa kunnolla ja täsmällisesti. Suurempaan lainaan liittyy aina suurempi riski. Valitettavasti meidän mahdollisuus arvioida riskiä perustuu ainoastaan aikaisempaan maksukäyttäytymiseen. Mikäli haluat tulevaisuudessa enemmän joustoa, on edellytyksenä asioiden hoitaminen moitteettomasti.

Suunnittelemme jatkuvasti uusia tuotteita nimenomaan kanta-asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Näistä tuotteista tiedotamme suoraan asiakkaille, niitä emme välttämättä mainosta sivuillamme. Tarjoamme kanta-asiakkaille usein esimerkiksi pidempää maksutonta laina-aikaa, varsinkin erilaisten pyhien yhteydessä. Ege kanta-asiakkuus kannattaa aina.